[SBML]Scarlett Super Board Moderator Leader

Membru din : 30/10/2017 Mesaje : 89 Localitate : Germany. Reputație : 3 Vârsta : 19
 | Subiect: [Tutorial] - Cum să pui semnătură pe forum? Dum Mar 04, 2018 8:46 pm | |
| Bună,
am decis să fac un tutorial legat de: Cum să pui semnătură pe forum?
Aşadar, urmaţi aceşti paşi:
În partea stângă jos, o să observați ”Panou de contorl”.
 Click pe: ”Semnătură”.

Trebuie să upload-aţi poza respectivă pe : http://www.imgur.com . În chenarul roşu adăugaţi link-ul imaginii după ce aţi încărcat-o pe site-ul respectiv . Chenarul roșu din screenshot-ul asemănător de mai jos:

Intrăm pe http://www.imgur.com .
 Click pe: ”sign in” . Acolo ne logăm cu Facebook / Yahoo sau altă rețea de socializare. După ce ne-am logat, dăm click pe ; , pentru a încărca o poză sau o imagine GIF.

Dăm click pe ce este marcat cu roșu, și selectăm: ” Images ” .

Click pe poza care ai uploadat-o.

Copiem link-ul marcat cu roșu și îl adăugăm la semnătură:
 Click pe : ” ” și semnătura dvs a fost adăugată cu succes .

Sper ca acest tutorial să vă ajute, vă mulțumesc pentru atenția acordată până aici, vă doresc toate cele bune, cu stimă, Scarlett .
Ultima editare efectuata de catre [SBML]Scarlett in Joi Apr 12, 2018 6:38 pm, editata de 1 ori |
|
[BA]Luke Board Administrator

Membru din : 18/02/2018 Mesaje : 95 Localitate : Germania. Reputație : 0 Vârsta : 17
 | Subiect: Re: [Tutorial] - Cum să pui semnătură pe forum? Lun Mar 05, 2018 3:09 pm | |
| Un tutorial foarte bine pus la punct. Felicitările mele.
Ultima editare efectuata de catre [SBM]Luke in Mier Mar 14, 2018 11:49 pm, editata de 1 ori |
|

Membru din : 30/10/2017 Mesaje : 89 Localitate : Germany. Reputație : 3 Vârsta : 19
 | Subiect: Re: [Tutorial] - Cum să pui semnătură pe forum? Vin Mar 09, 2018 10:44 pm | |
| - [SBM]Luke a scris:
Un tutorial foarte bine pus la punct.
Mulțumesc mult.
______________________________________ |
|
[BA]Luke Board Administrator

Membru din : 18/02/2018 Mesaje : 95 Localitate : Germania. Reputație : 0 Vârsta : 17
 | Subiect: Re: [Tutorial] - Cum să pui semnătură pe forum? Dum Mar 18, 2018 2:24 pm | |
| |
|

| Subiect: Re: [Tutorial] - Cum să pui semnătură pe forum? Mar Mar 27, 2018 1:54 am | |
| Adăugat ca important.
T/C. ______________________________________ |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: [Tutorial] - Cum să pui semnătură pe forum?  | |
| |
|